Колие “Силата на геометрията”

Колие “Силата на геометрията”

Това е едно от любимите ми бижута.  Един ден с най-добрите ми приятелки се разхождахме по главната и влязохме в една книжарница с чуждо-езични книги. Аз почнах да разглеждам френската част и изведнъж периферното ми зрение долови едно списание, в което беше описано как да си направиш DIY бижута.  Толкова много ми хареса, че си го купих. В списанието беше показано по схема как да изработиш бижутата и какви материали да използваш.

Материали: За да си направиш такова бижу ще ти трябват: маниста, цветна хартия\картон, ножици, верижка\въже, игла и механизъм за закрепяне на верижката.

DIY:  Първо трябва да отрежеш квадратни парченца големи около пет сантиметра и да ги прегънеш както съм показала на скицата по долу. После залепяш там където съм маркирала със сиво и жълто. Трябва да се получи конусовидна фигура. След като направиш няколко такива форми, вдяваш въженцето за иглата и бодеш през центъра. Редуваш фигурка с маниста, като правиш малко възелче пред всяко едно манисто, за да не бяга от мястото си. Като сте нанизали манистата и фигурките закрепяте механизма за закопчаване.

Успех, приятели!

Let’s do it!

Колие “Силата на геометрията” 30.00 лв.

 

Ако желаете да поръчате нещо от мен, не се колебайте да ми пишете!

Направи запитване