Артистични бижута

Артистични бижута 

Halloween определено е ден, който чакам с нетърпение всяка година. Без значение, дали го празнувате, или не, този празник носи много настроение и положителни емоции на малки и големи. Няколко дни преди празника разглеждам постове в  Instagram и Pinterest за вдъхновение и се спирам на грим,  който да бъде нестандартен и различен.

С този пост може би ще разберете, че съм леко „хлътнала“ по темата за Хелоуин, но искам да ви покажа, какво успях да сътворя буквално за 1 час тази година.

Now let’s dive into my freaky Halloween.

Комплект: Сърцето на г-жа Тиквa – 50.00 лв.

Тoва са героите от едно детско филмче за Halloween „Кошмари преди Коледа„.

За да си направиш такива бижута ти трябват: пластeлин, който се пече, клечки за зъби, инструменти за моделиране, клещи, верижка и основи за обици. Аз първо скицирам това, което ще правя. После правя фигурата с помощта на инструментите. Пека и когато основата на бижуто е готова поставям кукичките, като правя малка дупчица, през която ще минат металните халки за обиците, колието и гривната.

Pin it! Like it!

Колие и обици „Pumpkin“ – 50.00 лв.

Те са изцяло от метал. Правят се много по-лесно. Използвам само посребрена или позлатена тел, дръжки за обици и клещи. Избирам модела и започвам да увивам материала в желаната от мен форма. Тези бяха подарък за майка ми по случай празника. Cute!

Ако желаете да поръчате нещо от мен, не се колебайте да ми пишете!

Направи запитване